Zjazd 30 PDF

Kwalifikacja T.9

Wykonywanie usług kelnerskich

Zjazd 30 – Plan zajęć

kwalifikacja T.9

T.9               piątek 2017-06-09

godziny

przedmiot

nauczyciel

sala

1.

15.00 – 15.45

Obsługiwanie gości

RZ

19

2.

15.50 – 16.35

Obsługiwanie gości

RZ

19

3.

16.40 – 17.25

Obsługiwanie gości

RZ

19

4.

17.30 – 18.15

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

5.

18.20 – 19.05

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

6.

19.10 – 19.55

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

 

T.9        sobota 2017-06-10

godziny

przedmiot

nauczyciel

sala

1.

7.30 - 8.15

Obsługiwanie gości

RZ

19

2.

8.20 – 9.05

Obsługiwanie gości

RZ

19

3.

9.10 – 9.55

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

4.

10.00 – 10.45

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

5.

10.50 – 11.35

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

6.

11.55 – 12.40

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

7.

12.45 – 13.30

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

8.

13.35 – 14.20

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

9.

14.25 – 15.10

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

 

 

Do końca roku

Do końca roku szkolnego:
23 czerwca 2017

Nagroda Ministra

Nagroda Ministra Gospodarki

W uznaniu dla dorobku placówki wraz z firmą Mahle otrzymaliśmy Nagrodę Ministra Gospodarki z dyplomem: „Za szczególne osiągnięcia w promowaniu i realizacji szkolnictwa zawodowego oraz efektywną współpracę z pracodawcami w procesie kształcenia i wychowania młodzieży zgodnie z oczekiwaniami lokalnego rynku pracy” podpisał wiceprezes Rady Ministrów Minister Gospodarki – Janusz Piechociński.

Valid XHTML 1.0 Transitional CSS ist valide!