terminy KKZ
Harmonogram zjazdów PDF

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 im. Jana Pawła II w Krotoszynie

Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe

Harmonogram zjazdów

rok szkolny 2016/2017


Zjazd

Data

E.24 (23 zjazdy)

T.9 (30 zjazdów)

Zjazd  1

07-08.10.2016

E.24

T.9

Zjazd 2

14-15-10.2016

E.24

T.9

Zjazd  3

21-22.10.2016

E.24

T.9

Zjazd  4

28-29.10.2016

E.24

T.9

Zjazd  5

04-05.11.2016

E.24

T.9

Zjazd  6

18-19.11.2016

E.24

T.9

Zjazd  7

25-26.11.2016

E.24

T.9

Zjazd  8

02-03.12.2016

E.24

T.9

Zjazd  9

09-10.12.2016

E.24

T.9

Zjazd 10

16-17.12.2016

E.24

T.9

Zjazd 11

13-14.01.2017

E.24

T.9

Zjazd 12

20-21.01.2017

E.24

T.9

Zjazd 13

27-28.01.2017

E.24

T.9

Zjazd  14

10-11.02.2017

E.24

T.9

Zjazd  15

17-18.02.2017

E.24

T.9

Zjazd  16

24-25.02.2017

E.24

T.9

Zjazd  17

03-04.03.2017

E.24

T.9

Zjazd  18

10-11.03.2017

E.24

T.9

Zjazd  19

17-18.03.2017

E.24

T.9

Zjazd  20

24-25.03.2017

E.24

T.9

Zjazd  21

31.03-01.04.2017

E.24

T.9

Zjazd  22

07-08.04.2017

E.24

T.9

Zjazd  23

21-22.04.2017

E.24

T.9

Zjazd  24

28-29.04.2017

 

T.9

Zjazd  25

05-06.05.2017

 

T.9

Zjazd  26

12-13.05.2017

 

T.9

Zjazd  27

19-20.05.2017

 

T.9

Zjazd  28

26-27.05.2017

 

T.9

Zjazd  29

02-03.06.2017

 

T.9

Zjazd  30

09-10.06.2017

 

T.9

 

E.24  Eksploatacja maszyn, urządzeń i instalacji elektrycznych

T.9    Wykonywanie usług kelnerskich

 
Zjazd 30 PDF

Kwalifikacja T.9

Wykonywanie usług kelnerskich

Zjazd 30 – Plan zajęć

kwalifikacja T.9

T.9               piątek 2017-06-09

godziny

przedmiot

nauczyciel

sala

1.

15.00 – 15.45

Obsługiwanie gości

RZ

19

2.

15.50 – 16.35

Obsługiwanie gości

RZ

19

3.

16.40 – 17.25

Obsługiwanie gości

RZ

19

4.

17.30 – 18.15

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

5.

18.20 – 19.05

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

6.

19.10 – 19.55

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

 

T.9        sobota 2017-06-10

godziny

przedmiot

nauczyciel

sala

1.

7.30 - 8.15

Obsługiwanie gości

RZ

19

2.

8.20 – 9.05

Obsługiwanie gości

RZ

19

3.

9.10 – 9.55

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

4.

10.00 – 10.45

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

5.

10.50 – 11.35

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

6.

11.55 – 12.40

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

7.

12.45 – 13.30

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

8.

13.35 – 14.20

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

9.

14.25 – 15.10

Sporządzanie potraw i napojów

RZ

19

 

 
Więcej artykułów…
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 1 z 16

Do końca roku

Do końca roku szkolnego:
23 czerwca 2017

Nagroda Ministra

Nagroda Ministra Gospodarki

W uznaniu dla dorobku placówki wraz z firmą Mahle otrzymaliśmy Nagrodę Ministra Gospodarki z dyplomem: „Za szczególne osiągnięcia w promowaniu i realizacji szkolnictwa zawodowego oraz efektywną współpracę z pracodawcami w procesie kształcenia i wychowania młodzieży zgodnie z oczekiwaniami lokalnego rynku pracy” podpisał wiceprezes Rady Ministrów Minister Gospodarki – Janusz Piechociński.

Valid XHTML 1.0 Transitional CSS ist valide!